• Hjälp förverkliga MR-dagarna som volontär

  Hjälp förverkliga MR-dagarna som volontär

  Som volontär får du en unik insyn i hur Nordens största (och roligaste) MR konferens fungerar bakom kulisserna. Ansök senast den 30 september och träffa mängder av engagerade medverkande och besökare.

  Läs mer

 • Möt Rijal Mbamba – årets konferencier

  Möt Rijal Mbamba – årets konferencier

  Som svensk mästare i poetry slam, soul- och hiphop musiker och tidigare programledare i ett flertal medieproduktioner, är Rijal Mbamba ett välkänt ansikte i Helsingborg. I november blir han även konferencier för MR-dagarna.

  Läs mer

 • Upp till 15 % rabatt till och med 30 september

  Upp till 15 % rabatt till och med 30 september

  Funderar du på att besöka Mänskliga Rättighetsdagarna i Helsingborg? Passa på att boka din biljett senast den trettionde september för att ta del av vår förmånliga boka-tidigt-rabatt.

  Läs mer

 • Nu släpps programmet till Helsingborg

  Nu släpps programmet till Helsingborg

  MR-dagarna presenterar ett brett utbud av program som på olika sätt belyser utmaningar och möjligheter inom årets tema. Några ämnen och perspektiv som kommer att lyftas i år är:

  Läs mer

 • Förbeställ årets programtidning nu

  Förbeställ årets programtidning nu

  Programtidningen är det perfekta verktyget för att planera upp ditt besök på MR-dagarna. Fördjupa dig i årets program, dra nytta av ett händigt schema, läs spännande intervjuer och mycket mer.

  Läs mer

 • Boka monterplats i Helsingborg

  Boka monterplats i Helsingborg

  Boka en monterplats på Utställartorget och stå i händelsernas centrum under MR-dagarna. Säkerställ din plats idag—först till kvarn gäller.

  Läs mer

 • Allmänhetens dag på MR-dagarna

  Allmänhetens dag på MR-dagarna

  Vad kan du om Helsingborgs föreningsliv, rätten till organisering, krympande demokratiskt utrymme och civilsamhällets villkor? Förhoppningsvis mycket mer efter den 25 november!

  Läs mer

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.