Fri entré på Allmänhetens dag

Lördag den 25 november från 10:00-14:00 är det Allmänhetens dag på MR-dagarna. Denna dag är helt kostnadsfri att besöka och erbjuder program, miniseminarier, kulturinslag samt en lokal föreningsmässa och monteryta.

Föreningsmässan

På Allmänhetens dag arrangerar Den lokala överenskommelsen i Helsingborg (LÖK:en) en kombinerad föreningsmässa och konferens. Under Föreningsmässan kommer lokala föreningar att presentera sina ändamål och aktiviteter genom inspirerande föreläsningar, diskussioner och spännande prova-på-verksamheter. Här kan besökare lära känna lokala föreningar och vilka utmaningar de står inför, hitta möjligheter till engagemang och få stöd.

Program

Förvänta dig samtal om civilsamhällets villkor, utmaningar och möjligheter inom Helsingborgs föreningsliv, rätten till organisering och krympande demokratiskt utrymme.

Kultur

Se bland annat Skjortkravallerna, en pjäs baserat på strejken i Stenströms skjortfabrik och en spelning med en av Sveriges mest lysande scenkonstnärer, Emil Jensen.

Läs mer om kultur på MR-dagarna här

Under Allmänhetens dag är Föreningsmässan, miniseminariescener och montrar belägna på Utställartorget på plan ett. De längre programmen (60 minuter) anordnas i salar på plan två.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.