Är miniseminariearrangör något för dig?

Miniseminarium är populära 25 minuters program som tar plats på öppna scener i forumets utställarhall. De är korta, kostnadsfria för besökare att ta dela av och enkla att hitta till. Inte konstigt att upplägget lockar en så bred målgrupp! Miniseminarier har lite mindre teknik och utrymme på scen att leka med men större kreativ frihet.

Tänj på gränserna för hur ett upplägg kring Rätten till utbildning och arbete kan se ut. Kanske är det dans eller poesi? Ett mingel, en live-podd eller minikurs? Eller helt enkelt den klassiska spännande debatten eller inspirerande föreläsningen.

Vad ni än väljer, ansök om att arrangera ett miniseminarium på MR-dagarna 2023 innan den 21 april. Vill ni hellre anordna ett ordinarie program? Vår deadline har passerat men ett fåtal platser kvarstår. Kontakta info@mrdagarna.se för mer information.

Foto från Human Rights Watch miniseminarium i Örebro 2022.  Fotot visar scenen till vänster och publiken till höger om bilden. På scenen står moderatorn och blickar på de två medverkande som sitter och diskuterar. Till vänster om moderatorn syns en TV-skärm som visar en bild på modeller i coutoure-klänningar med plakat där det står bland annat "FREE UYGHUR" och "I STAND WITH AFGHANISTAN".
Foto från Human Rights Watch miniseminarium i Örebro 2022. Klicka på bilden för att se hela videon på vår youtubekanal.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.