Besök MR-dagarna – helt utan kostnad!

För dig som inte har köpt en biljett finns det fortfarande stora delar av forumet att ta del av. Några av de delar som är tillgängliga att besöka kostnadsfritt är Fredstorget och Globala scenen.

Fredstorget

På plan 1 i Conventum kongress hittar du Fredstorget, en mötesplats där mänskliga rättigheter i relation till fredsfrämjande och konfliktförebyggande arbete utforskas! Här har du möjlighet att ta del av aktiviteter så som, karriärmingel, pyssel, brädspel och träffa organisationer som arbetar med mänskliga rättigheter, fred och säkerhet.

Aktivistpyssel med Globalportalen

Kom och gör ett aktivistarmband och prata med Globalportalen om engagemang, praktik och karriär inom globala frågor! Globalportalen är en digital plattform med karriärtips och nyheter om hur det är att jobba i biståndsbranschen och ideella sektorn. I vår platsbank samlar vi lediga jobb, praktikplatser och volontäruppdrag från svenska civilsamhällesorganisationer.

Du hittar Globalportalen på Fredstorget i monter 82.

Bild på burkar med pärlor i
Aktivistpyssel med Globalportalen

Globala scenen

I anslutning till Fredstorget ligger Globala Scenen. Här kan du som är intresserad av globala MR-frågor ta del av ett digert program med massor av intressanta gäster.

Tips ur programmet:

… och mycket mer!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.