• Hjälp förverkliga MR-dagarna som volontär

  Hjälp förverkliga MR-dagarna som volontär

  Som volontär får du en unik insyn i hur Nordens största (och roligaste) MR konferens fungerar bakom kulisserna. Ansök senast den 30 september och träffa mängder av engagerade medverkande och besökare.

  Läs mer

 • Upp till 15 % rabatt till och med 30 september

  Upp till 15 % rabatt till och med 30 september

  Funderar du på att besöka Mänskliga Rättighetsdagarna i Helsingborg? Passa på att boka din biljett senast den trettionde september för att ta del av vår förmånliga boka-tidigt-rabatt.

  Läs mer

 • Nu släpps programmet till Helsingborg

  Nu släpps programmet till Helsingborg

  MR-dagarna presenterar ett brett utbud av program som på olika sätt belyser utmaningar och möjligheter inom årets tema. Några ämnen och perspektiv som kommer att lyftas i år är:

  Läs mer

 • Förbeställ årets programtidning nu

  Förbeställ årets programtidning nu

  Programtidningen är det perfekta verktyget för att planera upp ditt besök på MR-dagarna. Fördjupa dig i årets program, dra nytta av ett händigt schema, läs spännande intervjuer och mycket mer.

  Läs mer

 • Boka monterplats i Helsingborg

  Boka monterplats i Helsingborg

  Boka en monterplats på Utställartorget och stå i händelsernas centrum under MR-dagarna. Säkerställ din plats idag—först till kvarn gäller.

  Läs mer

 • Allmänhetens dag på MR-dagarna

  Allmänhetens dag på MR-dagarna

  Vad kan du om Helsingborgs föreningsliv, rätten till organisering, krympande demokratiskt utrymme och civilsamhällets villkor? Förhoppningsvis mycket mer efter den 25 november!

  Läs mer

 • MR-dagarna till Skellefteå 2024

  MR-dagarna till Skellefteå 2024

  ”Förhoppningen är att de här dagarna ska fungera kunskapshöjande, inte bara för de redan frälsta, utan för en bredd av människor både i och utanför Skellefteå” – kommunalrådets Lorents Burman.

  Läs mer

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.