Varmt välkommen till digitala Fredstorget, en pedagogisk plattform för dig som undervisar om mänskliga rättigheter, demokrati och fred i högstadiet och gymnasiet. 

Plattformen är uppdelad i sex ämneskategorier. Under varje ämneskategori finns tips på seminarier som spelats in under tidigare års Mänskliga Rättighetsdagar. Vi tipsar även om spel, quiz och annat material relaterat till ämnet samt om olika organisationer som arbetar med dessa frågor och där det går att lära sig mer. Plattformen är helt gratis att använda och förhoppningen är att den ska underlätta för dig som lärare att prata om dessa frågor i klassrummet.

Vill du fortsätta samtalet utanför klassrummet? Ta med klassen till Mänskliga Rättighetsdagarnas forum som i år sker i Skellefteå! Mer info hittar du här.

* Digitala Fredstorget är en del av MR-dagarna/Föreningen Ordfront. Här har vi samlat tips på digitala spel och uppgifter som andra organisationer har tagit fram. MR-dagarna ansvarar inte för innehållet i dessa spel och kan inte heller svara på frågor om ni stöter på tekniska problem. 

**Vissa ämnen kan vara jobbiga att prata om. Vid behov av stöd ring BRIS på 116 111, eller chatta på bris.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.